Back to myContactForm.com - Easy email form creation and processing for your web site
myContactForm.com - Help Forum Forum Index myContactForm.com - Help Forum
Have a question that you need answered about myContactForm.com? Post it on this message board but first search this forum and read out FAQ to ensure it has not already been answered. This is not a board to post links to your site! SPAM will be deleted!
 
   Search MessagesSearch Messages
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

HELP!

 
Post new topic   Reply to topic    myContactForm.com - Help Forum Forum Index -> Form Management
View previous topic :: View next topic  
Author Message
apollopoetry



Joined: 05 Feb 2008
Posts: 1

PostPosted: Sat May 19, 2012 6:43 pm    Post subject: HELP! Reply with quote

My form isnt working.

I have the HTML copy and pasted onto my website: phonedefense.com

but everytime someone puts in their email address and hits 'ENTER SITE' (its SUPPOSED to re-direct to shop.phonedefense.net

but instead its' giving this error message:

ERROR

This form is not being sent from the url where it is supposed to be located. If you are the owner of this form you need to ensure that the 'Form Location' is specified as flashquix.com/embeds/06a5a446bba94de78ec8f8455e1ba6c1. To change this, login to the site, click 'edit' next to the form's name, and then click the 'Basic Information' link to change the form's location. Currently you have the 'Form Location' specified as:
http://www.phonedefense.com

Back to Form


NOW THE PROBLEM is that when I change it to that...it gives the EXACT same message, except with a different URl with different numbers and letters. Even when I put the actual domain name, it does the same thing.

I'm not sure what else to do. Here is what's currently copy and pasted into the HTML box.
<!-- Begin myContactForm.com Form HTML -->
<form name="contactForm" id="contactForm" method="post" action="http://www.mycontactform.com/sendform/sendform.php" style="width: 35%; border: 0px solid #000000; margin: 0; padding: 0; background-color: #000000;">
<table summary="This table contains contact form fields." width="100%" cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr style="margin: 0; padding: 0;">
<td style="background-color: #FFFFFF; border-bottom: 1px solid #D8D8D8; padding: 5px; clear: left; margin: 0;">
<label for="email" style="float: left; width: 30%; padding-top: 4px; font-family: Arial; color: #000000; font-size: 14px; font-weight: bold;">E-mail Address: <span style="color: #FF0000">*</span></label>
<input name="email" type="email" id="email" size="20" maxlength="100" required="required" style="font-family: Arial; font-size: 14px; color: #FFFFFF; background-color: #000000; border: 1px solid #000000; padding: 2px;" />
</td>
</tr>
<tr style="margin: 0; padding: 0;">
<td style="background-color: #000000; padding: 5px; clear: left; margin: 0;">
<input name="user" type="hidden" id="user" value="APOLLOPOETRY" />
<input name="formid" type="hidden" id="formid" value="340869" />
<input name="subject" type="hidden" id="subject" value="Phone Defense Sign UP" />
<input name="submit" type="submit" value="ENTER FULL SITE" style="font-family: Courier; font-size: 22px; color: #FF0000; background-color: #FFFF66; border: 3px solid #FF0000; padding: 2px;" />
</td>
</tr>
<tr style="margin: 0; padding: 0;">
<td style="background-color: #000000; padding: 5px; clear: left; margin: 0;">
<span style="color: #FF0000">*</span> <span style="font-family: Arial; color: #000000; font-size: 14px;">Required</span> </td>
</tr>
</table>
</form>
<!-- End myContactForm.com Form HTML -->
Back to top
View user's profile
mycontac
Site Admin


Joined: 31 Dec 2003
Posts: 2723

PostPosted: Mon May 21, 2012 7:17 am    Post subject: Reply Reply with quote

The problem is that Wix is embedding your form via an iframe. The source URL for the iframe appears to be dynamically generated each time it is loaded, thus making it tough to configure the form location setting. Instead of using a URL that changes with each load for the configuration, use a URL that includes a wildcard and will work each time. In your case, change the form location setting withing the configuration to:

flashquix.com/embeds/*

This should resolve the issue.

Nick Ladd
myContactForm.com
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    myContactForm.com - Help Forum Forum Index -> Form Management All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB 2.0.11 © 2001, 2002 phpBB Group