Back to myContactForm.com - Easy email form creation and processing for your web site
myContactForm.com - Help Forum Forum Index myContactForm.com - Help Forum
Have a question that you need answered about myContactForm.com? Post it on this message board but first search this forum and read out FAQ to ensure it has not already been answered. This is not a board to post links to your site! SPAM will be deleted!
 
   Search MessagesSearch Messages
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Form location issue

 
Post new topic   Reply to topic    myContactForm.com - Help Forum Forum Index -> Errors When Submitting Forms
View previous topic :: View next topic  
Author Message
joacospro



Joined: 20 Jan 2012
Posts: 4

PostPosted: Mon Jan 23, 2012 10:21 am    Post subject: Form location issue Reply with quote

Hi I'm doing some tests with the first form I've created here and I receive this message

This form is not being sent from the url where it is supposed to be located. If you are the owner of this form you need to ensure that the 'Form Location' is specified as dl.dropbox.com/u/14799285/ilumina_producciones//solicitud_de_equipo_files/widget1_markup.html. To change this, login to the site, click 'edit' next to the form's name, and then click the 'Basic Information' link to change the form's location. Currently you have the 'Form Location' specified as:
http://dl.dropbox.com/u/14799285/ilumina_producciones//solicitud_de_equipo_files/widget1_markup.html.

According to me it's the exact same address.
I'm hosting my webpage through dropbox, I don't know if that's the problem and should get a proper paying host.

Thanks.
Back to top
View user's profile
mycontac
Site Admin


Joined: 31 Dec 2003
Posts: 2684

PostPosted: Mon Jan 23, 2012 10:27 am    Post subject: Reply Reply with quote

Try changing the configuration to just:

http://dl.dropbox.com/*

Nick Ladd
myContactForm.com
Back to top
View user's profile
joacospro



Joined: 20 Jan 2012
Posts: 4

PostPosted: Mon Jan 23, 2012 10:33 am    Post subject: Reply with quote

Problem solved!!! Thanks.
Back to top
View user's profile
livdes



Joined: 19 Dec 2011
Posts: 4

PostPosted: Thu Apr 12, 2012 4:01 am    Post subject: error why? Reply with quote

I get this error...

This form is not being sent from the url where it is supposed to be located. If you are the owner of this form you need to ensure that the 'Form Location' is specified as warwickcrystal.co.uk. To change this, login to the site, click 'edit' next to the form's name, and then click the 'Basic Information' link to change the form's location. Currently you have the 'Form Location' specified as:
◦http://www.warwickcrystal.co.uk/*

This makes no sense!
Dave
Back to top
View user's profile
mycontac
Site Admin


Joined: 31 Dec 2003
Posts: 2684

PostPosted: Thu Apr 12, 2012 7:27 am    Post subject: Re: error why? Reply with quote

livdes wrote:
I get this error...

This form is not being sent from the url where it is supposed to be located. If you are the owner of this form you need to ensure that the 'Form Location' is specified as warwickcrystal.co.uk. To change this, login to the site, click 'edit' next to the form's name, and then click the 'Basic Information' link to change the form's location. Currently you have the 'Form Location' specified as:
◦http://www.warwickcrystal.co.uk/*

This makes no sense!
Dave


Please post a direct link to the specific form with this issue and I will investigate. I am not seeing a form at:

warwickcrystal.co.uk

Nick Ladd
myContactForm.com
Back to top
View user's profile
livdes



Joined: 19 Dec 2011
Posts: 4

PostPosted: Mon Apr 16, 2012 1:08 am    Post subject: Weird error Reply with quote

Please post a direct link to the specific form with this issue and I will investigate. I am not seeing a form at:

warwickcrystal.co.uk

Nick Ladd
myContactForm.com

hello Nick

http://www.warwickcrystal.co.uk/index.html
check the newsletter subscribe on left side - that gives the error
Dave
Back to top
View user's profile
mycontac
Site Admin


Joined: 31 Dec 2003
Posts: 2684

PostPosted: Mon Apr 16, 2012 8:35 am    Post subject: Re: Weird error Reply with quote

livdes wrote:
Please post a direct link to the specific form with this issue and I will investigate. I am not seeing a form at:

warwickcrystal.co.uk

Nick Ladd
myContactForm.com

hello Nick

http://www.warwickcrystal.co.uk/index.html
check the newsletter subscribe on left side - that gives the error
Dave


In the configuration, enter the URL with and without the www.

warwickcrystal.co.uk/*
www.warwickcrystal.co.uk/*

Nick Ladd
myContactForm.com
Back to top
View user's profile
livdes



Joined: 19 Dec 2011
Posts: 4

PostPosted: Wed Apr 18, 2012 3:48 am    Post subject: nope, that doesnt work Reply with quote

Hello Nick
Sorry, now get both addresses on error message-

This form is not being sent from the url where it is supposed to be located. If you are the owner of this form you need to ensure that the 'Form Location' is specified as warwickcrystal.co.uk. To change this, login to the site, click 'edit' next to the form's name, and then click the 'Basic Information' link to change the form's location. Currently you have the 'Form Location' specified as:
◦http://www.warwickcrystal.co.uk/*
◦http://warwickcrystal.co.uk/*

Dave
Back to top
View user's profile
livdes



Joined: 19 Dec 2011
Posts: 4

PostPosted: Wed Apr 18, 2012 3:58 am    Post subject: I think I have answer Reply with quote

Hello Nick
Ok, I placed code on dummy page and it ran ok. The difference was that the page was .htm and not html!
So I specifically added http://www.warwickcrystal.co.uk/index.html to the other 2 addresses and it ran ok.
Maybe your wildcard doesnt cover .html suffix??

Thanks for help
Dave
Back to top
View user's profile
mycontac
Site Admin


Joined: 31 Dec 2003
Posts: 2684

PostPosted: Thu Apr 19, 2012 8:34 am    Post subject: Re: I think I have answer Reply with quote

livdes wrote:
Hello Nick
Ok, I placed code on dummy page and it ran ok. The difference was that the page was .htm and not html!
So I specifically added http://www.warwickcrystal.co.uk/index.html to the other 2 addresses and it ran ok.
Maybe your wildcard doesnt cover .html suffix??

Thanks for help
Dave


Very odd. It should work either way. I'll look into it for our next update.

Nick Ladd
myContactForm.com
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    myContactForm.com - Help Forum Forum Index -> Errors When Submitting Forms All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB 2.0.11 © 2001, 2002 phpBB Group