Back to myContactForm.com - Easy email form creation and processing for your web site
myContactForm.com - Help Forum Forum Index myContactForm.com - Help Forum
Have a question that you need answered about myContactForm.com? Post it on this message board but first search this forum and read out FAQ to ensure it has not already been answered. This is not a board to post links to your site! SPAM will be deleted!
 
   Search MessagesSearch Messages
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Submit not showing in Opera Google Chrome and Safari

 
Post new topic   Reply to topic    myContactForm.com - Help Forum Forum Index -> Errors When Submitting Forms
View previous topic :: View next topic  
Author Message
situ



Joined: 21 Dec 2008
Posts: 2

PostPosted: Thu Mar 15, 2012 12:25 am    Post subject: Submit not showing in Opera Google Chrome and Safari Reply with quote

Hello there

I have been using your forms successfully in the past.

I now created a longer form that I implemented on http://www.corvetterallye.ch/corvetterallye/Anmeldung.html

The submit buttons are not showing at all, when using Opera or Google Chrome or Safari (Safari is only not working on iPhone/iPad).

Can you help me?

Thank you!
Back to top
View user's profile
mycontac
Site Admin


Joined: 31 Dec 2003
Posts: 2684

PostPosted: Thu Mar 15, 2012 8:52 am    Post subject: Reply Reply with quote

Good Day,

The issue here is that iweb displays widgets (the form) within a HTML iframe. This is not being sized correctly in these browsers which is clipping the bottom of the form and the submit buttons. One way to solve this problem is to add additional space to the bottom of the form to force the iframe to extend and not clip the bottom of the form. Simply adding additional line breaks to the bottom of the form should solve this:

Code:
<br /><br /><br />


Nick Ladd
myContactForm.com
Back to top
View user's profile
situ



Joined: 21 Dec 2008
Posts: 2

PostPosted: Thu Mar 15, 2012 9:52 am    Post subject: Reply with quote

Dear Nick

Thank you. This hasn't worked. Maybe I put the breaks on the wrong spot in the form.

I now found a solution by integrating a html page containing the form script into the iFrame.

I think, that's ok for now.

If you have another solution, let me know.

Thank you and kind regards

Andres
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    myContactForm.com - Help Forum Forum Index -> Errors When Submitting Forms All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB 2.0.11 © 2001, 2002 phpBB Group