Back to myContactForm.com - Easy email form creation and processing for your web site
myContactForm.com - Help Forum Forum Index myContactForm.com - Help Forum
Have a question that you need answered about myContactForm.com? Post it on this message board but first search this forum and read out FAQ to ensure it has not already been answered. This is not a board to post links to your site! SPAM will be deleted!
 
   Search MessagesSearch Messages
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

ALL FIELDS OF FORM IS NOT POSTED

 
Post new topic   Reply to topic    myContactForm.com - Help Forum Forum Index -> Bug Reports
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Zachman



Joined: 04 May 2011
Posts: 4

PostPosted: Thu May 05, 2011 4:49 pm    Post subject: ALL FIELDS OF FORM IS NOT POSTED Reply with quote

I had 9 questions/fields to my form, but only 8 showed up!
Back to top
View user's profile
mycontac
Site Admin


Joined: 31 Dec 2003
Posts: 2684

PostPosted: Fri May 06, 2011 7:11 am    Post subject: Reply Reply with quote

Delete the question that is not showing up and then re-add it. If this is not working, you will need to rebuild the form.

Nick Ladd
myContactForm.com
Back to top
View user's profile
Zachman



Joined: 04 May 2011
Posts: 4

PostPosted: Sun May 08, 2011 2:55 pm    Post subject: Reply with quote

But when I preview the form, it shows the question that is not showing up on the website I put it on. However, when I visit the site that I put the form on, the question is not there.
Back to top
View user's profile
mycontac
Site Admin


Joined: 31 Dec 2003
Posts: 2684

PostPosted: Mon May 09, 2011 6:05 am    Post subject: Reply with quote

Zachman wrote:
But when I preview the form, it shows the question that is not showing up on the website I put it on. However, when I visit the site that I put the form on, the question is not there.


This sounds like an issue with how you are adding the code to your site. Before you upload the page containing your form code, check it locally on your computer to ensure that the field is in place. Also, check with your web host to ensure that they are not altering / deleting portions of the code.

Nick Ladd
myContactForm.com
Back to top
View user's profile
Zachman



Joined: 04 May 2011
Posts: 4

PostPosted: Mon May 09, 2011 6:02 pm    Post subject: Reply with quote

Thank you, Nick. I see the problem: When I put in the HTML, I left out the last couple of characters! I've tried again and it had worked. Thanks again! Sorry for the inconvenience.
Back to top
View user's profile
mycontac
Site Admin


Joined: 31 Dec 2003
Posts: 2684

PostPosted: Wed May 11, 2011 8:50 am    Post subject: Reply with quote

Zachman wrote:
Thank you, Nick. I see the problem: When I put in the HTML, I left out the last couple of characters! I've tried again and it had worked. Thanks again! Sorry for the inconvenience.


Glad that you were able to get it worked out. Thank you for sticking with it.

Nick Ladd
myContactForm.com
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    myContactForm.com - Help Forum Forum Index -> Bug Reports All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB 2.0.11 © 2001, 2002 phpBB Group