Back to myContactForm.com - Easy email form creation and processing for your web site
myContactForm.com - Help Forum Forum Index myContactForm.com - Help Forum
Have a question that you need answered about myContactForm.com? Post it on this message board but first search this forum and read out FAQ to ensure it has not already been answered. This is not a board to post links to your site! SPAM will be deleted!
 
   Search MessagesSearch Messages
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Send To E-Mail Addresses are not saving

 
Post new topic   Reply to topic    myContactForm.com - Help Forum Forum Index -> Form Management
View previous topic :: View next topic  
Author Message
wshhra



Joined: 15 Feb 2010
Posts: 5

PostPosted: Mon Mar 08, 2010 4:43 pm    Post subject: Send To E-Mail Addresses are not saving Reply with quote

The completed forms are not being sent to the others on the list and every time I edit and check the other two individuals it says it has been saved, but then I go back and none are checked again. The first several forms were sent to the correct people and then our Conference Organizer Steven stopped getting the e-mails and I only got them. Then I checked the membership form and those e-mails keep getting unchecked as well. Please help. What do I need to do to correct this.
Back to top
View user's profile
mycontac
Site Admin


Joined: 31 Dec 2003
Posts: 2714

PostPosted: Tue Mar 09, 2010 9:35 am    Post subject: Re: Send To E-Mail Addresses are not saving Reply with quote

wshhra wrote:
The completed forms are not being sent to the others on the list and every time I edit and check the other two individuals it says it has been saved, but then I go back and none are checked again. The first several forms were sent to the correct people and then our Conference Organizer Steven stopped getting the e-mails and I only got them. Then I checked the membership form and those e-mails keep getting unchecked as well. Please help. What do I need to do to correct this.


While they may not appear to be checked in the interface, they are configured properly. The problem is not with the configuration (it is actually updated in the backend, but gets reset when you go to reconfigure it). The emails are being sent. Please check you email and spam filter settings. This is the cause of not receiving the emails.

More Info:

http://www.mycontactform.com/faq.php?fiddet=63&ptid=6&stid=8

Nick Ladd
myContactForm.com
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    myContactForm.com - Help Forum Forum Index -> Form Management All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB 2.0.11 © 2001, 2002 phpBB Group